Andalusië, de zuidelijkste regio van Spanje! Met gemiddeld meer dan 300 dagen per jaar zon, bruisende steden, heerlijke tapas en prachtige natuur heeft deze regio enorm veel te bieden. Een strandvakantie, een stedentrip of een rondreis door deze prachtige streek, het is niet heel moeilijk om stapelverliefd op deze prachtige regio te worden. Wie weet wil je er wel wonen… Een tweede huis, je eigen onderneming starten, een studieperiode in het buitenland, overwinteren, kortom dromen kunnen werkelijkheid worden in het mooie Andalusië. Je leest hier meer over werken, studeren en wonen in Andalusië…

Tarifa is een bijzondere plek in de wereld. Er wonen mensen uit 58 verschillende landen in het kleine stadje. Ze komen niet alleen voor het surfen, maar ook om te ontspannen & te genieten van de prachtige stranden en natuur. Veel mensen doen ook aan yoga. Onze Yoga lerares Maite is van Mandale Blue Yoga.
tarifa yoga
We gaan windsurfen, maar moeten nog een leuke school vinden.
tarifa about 3
Elke dag gaan we naar school om Spaans te leren. We zitten op een hele leuk school dichtbij de haven van Tarifa. Kijk maar eens op de HISPALENSE website.
Midden in het oude stadje Tarifa heb je een heel leuk restaurant, je kan daar “in het raam zitten. Echt heel gaaf, want je kunt er ook de heerlijkste tapas eten.